Οι προσφορές της Sportingbet για το ΠΑΟ - Ντιναμό Μόσχας

Απόψε στις 22:05, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντιναμό Μόσχας, στον πρώτο του αγώνα για τους ομίλους του Europa League, και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν ήδη επιλέξει την πλευρά που θα υποστηρίξουν. Βέβαια, ανάμεσα στις επιλογές τους δε βρίσκεται μόνο ο νικητής του αγώνα, αλλά και δεκάδες άλλες πτυχές. Παράλληλα, κάποιοι από αυτούς έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που τους παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες μπορούν είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Τρεις τέτοιες προσφορές έχει ανακοινώσει και η Sportingbet. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος προσφέρει ένα μπόνους 5% επί των κερδών όσων στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας και κερδίσουν, επιστροφή χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα και χάσουν ή bonus τουλάχιστον 15 ευρώ σε όσους συνδυάσουν το στοίχημά τους στο συγκεκριμένο αγώνα με άλλους του Europa League.

 

Όσον αφορά στο bonus, αυτό το δικαιούνται οι παίχτες που θα συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες αγορές (πλην του live στοιχήματος) και να τη συνδυάσουν ακόμη και με άλλους αγώνες. Στην περίπτωση που κερδίσουν, τα κέρδη τους θα αυξηθούν κατά 5%. Στην περίπτωση του παρολί, όμως, θα πρέπει να επιλέξουν αγώνες που διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους, στην περίπτωση που χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Αν, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει σε μία από αυτές και χάσει, θα πάρει πίσω τα χαμένα του χρήματα (έως 100 ευρώ), στην περίπτωση που ο διαιτητής του αγώνα δείξει κόκκινη κάρτα.

 

Τέλος, οι παίχτες που στοιχηματίσουν στον αγώνα και συνδυάσουν το στοίχημά τους με δύο ακόμη σε αγώνες του Europa League, σε παρολί, δικαιούνται ένα μπόνους 15 ευρώ, στην περίπτωση που κερδίσουν. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να έχουν αξία 5 ευρώ και να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 1.80 και άνω, προκειμένου να δικαιούνται το bonus. Μπορούν, μάλιστα, να προσθέσουν και περισσότερους αγώνες του Europa League και να αυξήσουν τα ποσά στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν έως και 150 ευρώ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία