Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Premier League

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της και μια σειρά αγώνων της αγγλικής Premier League που προσφέρονται για στοιχηματισμό, αλλά και για συνδυασμό προβλέψεων, μέσω παρολί στοιχημάτων. Και, χάρη στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, πολλά από τα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί που θα χάσουν, εξαιτίας του ότι κάποιος από τους αγώνες που θα περιλαμβάνει θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, στο πλαίσιο της προσφοράς, και να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει να καλύπτονται κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρώτο καθήκον των παιχτών είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: παρολί στο pre-game που θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις αγώνες της Premier League και θα αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν το ID τους στην Goalbet, προκειμένου να εξασφαλίσουν συμμετοχή στην προσφορά.

Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες, δε θα απομένει παρά να διευθετηθούν τα στοιχήματα. Όσα από αυτά χάσουν, εξαιτίας του ότι ένας από τους αγώνες που περιλαμβάνουν λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα μοιράσει στα μέλη της η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet θα αγγίζει το 100% της αξίας των χαμένων δελτίων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Λάτσιο και Μίλαν του ιταλικού Κυπέλλου για την προσφορά της 0% γκανιότας. Όλες τις προσφορές τις Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία