Μειωμένο ρίσκο στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στο ποδόσφαιρο και να συμπεριλάβουν έναν επιλεγμένο αγώνα: αυτόν του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα παρολί, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που το παρολί τους χάσει.

Βέβαια, για να μοιράσει τις αποζημιώσεις στα χαμένα παρολί, η Goalbet απαιτεί να καλυφθούν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όχι μόνο στην ιστοσελίδα της, αλλά και στο γήπεδο.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game που να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Βαλένθια. Το παρολί αυτό θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, ενώ η αξία του, ο αριθμός των σημείων του και οι αποδόσεις δεν έχουν καμία απολύτως σημασία.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, όμως, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και έπειτα, θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια. Άλλωστε, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο, προκειμένου να ενεργοποιήσει την προσφορά: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Κάρλος Μπάκα ή ο Ροντρίγκο Μορένο.

 

Οι αποζημιώσεις για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί στοιχήματα. Οι παίχτες που θα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην προσφορά θα δικαιούνται μια αποζημίωση 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα εισπράξουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και θα υπόκεινται σε προϋποθέσεις τζιραρίσματος, σύμφωνα με τους όρους της Goalbet.

Για σήμερα η Goalbet επελέξε τον αγώνα Άρσεναλ-Νάπολι για να την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία