Ανταμοιβές σε Champions League και Europa League μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή, η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop αποφάσισε να υποδεχθεί τους προκριματικούς αγώνες του Champions League και του Europa League με μία προσφορά. Η προσφορά αυτή αφορά κυρίως όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των δύο διοργανώσεων ποδοσφαίρου, αλλά μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από το σε ποιο άθλημα προτιμούν να στοιχηματίζουν.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Betshop υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί με ένα πριμ. Κάθε παίχτης θα μπορεί να εξασφαλίσει ένα ή περισσότερα τέτοια πριμ, μέσω των στοιχημάτων του, είτε κερδίσει είτε χάσει.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Betshop

Η βασική προϋπόθεση για εκείνους που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, έως την 1η Αυγούστου. Τα παρολί αυτά μπορούν να αφορούν στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις, στο ποδόσφαιρο γενικά ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Επιπλέον, θα μπορούν να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία, με απόδοση 1.50 και άνω στο καθένα, και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά έως και πέντε φορές, προκειμένου να εξασφαλίσει μια σειρά από πριμ!

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Betshop

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Betshop θα είναι ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας, το οποίο θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερώσουν το πριμ, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Betshop.

Τις ανταμοιβές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία