Μειώνει το ρίσκο των παρολί στο Champions League η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Οι παίχτες που θέλουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί έχουν αρκετές επιλογές και μπορούν παράλληλα να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, άλλωστε, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Έτσι, το ρίσκο των παρολί μειώνεται και οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδη.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League και επιλέξουν αποκλειστικά σημεία που αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Νάπολι-Μπαρτσελόνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Κάθε στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Και, στην περίπτωση που το παρολί τους χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο – για να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία