Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου σε Champions League & Europa League

H ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet καλύπτει στο σύνολό τους τους προκριματικούς αγώνες του Champions League και του Europa League των επόμενων ημερών, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στα κατάλληλα παρολί. Χάρη στη σημερινή προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί, αν αυτά χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο μειώνεται αποτελεσματικά και τα παρολί σε Champions League και Europa League αποκτούν ενισχυμένη αξία.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Το πρώτο βήμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 4 αγώνες από το Champions League ή/και το Europa League και να αφορούν σε προβλέψεις στο 1Χ2 (ωστόσο, εξαιρούνται οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Επιπλέον, όλα τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Τα παραπάνω παρολί, λοιπόν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Αν χάσουν, άλλωστε, εξαιτίας ενός και μόνο σημείου, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση, τέλος, θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Με άλλα λόγια, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη, τουλάχιστον πριν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία