Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 υπόσχεται σήμερα η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν σε μια σειρά αγώνων του ισπανικού Copa del Rey και να διεκδικήσουν κέρδη ανάλογα του ρίσκου που είναι διατεθειμένα να λάβουν. Όπως είναι φυσικό, μπορούν ακόμα και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί στοιχήματα και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, θα αυξήσουν και το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις.

Μια προσφορά που ανακοίνωσε σήμερα η Goalbet, όμως, δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο. Η εν λόγω προσφορά θα αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες του Copa del Rey ολοκληρωθεί με σκορ 0-0.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παρολί στοιχήματα που θα περιλαμβάνουν αγώνες του Copa del Rey. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον 3 αγώνες του ισπανικού κυπέλλου και από αντίστοιχα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, με απόδοση 1.50 και άνω το καθένα.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, θα έχει καταφέρει να μειώσει το ρίσκο. Άλλωστε, στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες του λήξει με σκορ 0-0 και το στοίχημά του χάσει, θα δικαιούται αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις και θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αναφέρουν το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποζημιωθούν 100% για τα χαμένα τους χρήματα, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Εκτός από την προσφορά για τα παρολί στο Copa del Rey η Goalbet προσφέρει και τον αγώνα Ουέσκα-Μπιλμπάο με 0% γκανιότα. Προσφορές τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία