Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που απευθύνεται σε όσους συνηθίζουν να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν παρολί με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες ποδοσφαίρου του αγγλικού EFL Trophy. Η σημερινή προσφορά, άλλωστε, καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και υπόσχεται να τους αποζημιώσει, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Και στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με λευκή ισοπαλία, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από το EFL Trophy και να επιλέξουν μόνο σημεία από την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο pre-game κάθε αγώνα. Όσο για την αξία του παρολί και τη συνολική του απόδοση, δεν έχουν καμία σημασία για την προσφορά.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν και συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφουν και το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς με τα παρολί που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθούν. Αν, λοιπόν, χάσουν και ένας αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ.

Το πριμ, τέλος, θα είναι διαθέσιμο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα απελευθερωθεί προς ανάληψη, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία