Εταιρία στοιχήματος Interwetten: Δύο νέοι αγώνες με ασφάλεια στο 0-0

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανανέωσε την προσφορά της που δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε αγώνες ποδοσφαίρου που θα λήξουν με σκορ 0-0 και ανακοίνωσε δύο νέες αναμετρήσεις για το Νοέμβριο. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν και υπάρξει λευκή ισοπαλία.

Οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της Interwetten για το Νοέμβριο είναι οι εξής: αυτός της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου - Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτός της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά της Interwetten θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους δύο αγώνες.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα της προσφοράς και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μία ημέρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν τη σέντρα.

Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά και να επιλέξουν οποιοδήποτε σημείο. Επίσης, η αξία του στοιχήματός τους μπορεί να είναι μικρή ή μεγάλη, χωρίς να έχει καμία σημασία για την προσφορά. Σημασία έχει μόνο να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα μονά στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Στην περίπτωση, λοιπόν, που οι επιλεγμένοι αγώνες λήξουν με σκορ 0-0, τα χαμένα στοιχήματα που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση αυτή θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ παράλληλα θα έχει τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορεί να μεταφερθεί άμεσα από τους λογαριασμούς των παιχτών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία