Επιστροφή χρημάτων στο Ιταλία-Αγγλία από τη Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια σειρά ποδοσφαιρικών αγώνων με μειωμένο ρίσκο και τα διεθνή φιλικά που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Και ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία, λοιπόν, αποτελεί για τα μέλη της Sportingbet μια καλή ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Η δυνατότητά τους αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και προβλέψουν λάθος. Αναλυτικότερα, οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε μία από τις παραπάνω αγορές του Ιταλία-Αγγλία, πριν την έναρξη του αγώνα, και χάσουν, θα μπορούν να διεκδικήσουν πίσω ολόκληρο το ποσό που στοιχημάτισαν.

 

Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη βασική προϋπόθεση, προκειμένου η Sportingbet να προχωρήσει στην επιστροφή. Πρόκειται για ένα σενάριο που ανακοίνωσαν για τον αγώνα οι υπεύθυνοι και το οποίο θα πρέπει να επαληθευτεί, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Και το σενάριο αυτό θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα υπάρξει επιστροφή.

 

Όσοι κερδίσουν τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο στοιχηματισμού σε ορισμένες αγορές του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία μειώνεται, με τους παίχτες να έχουν την ευκαιρία ακόμη και να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τένις,βόλεϊ,γκολφ,χόκεϊ,ράγκμπι,πόλο και σε πολλά άλλα αθλήματα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία