Μειωμένο ρίσκο στα παρολί υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μία ακόμη προσφορά της Goalbet, η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έρχεται να μειώσει το ρίσκο των παιχτών που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Η νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί στοιχημάτων που θα περιλαμβάνουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιουκάσλ.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, που θα περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιουκάσλ, και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να καλυφθούν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋπόθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Υπάρχουν δύο σημαντικές προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σημερινή προσφορά της Goalbet: η πρώτη αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και η δεύτερη στις εξελίξεις του αγώνα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιουκάσλ.

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που αφορούν στο pre-game και περιλαμβάνουν και το Άρσεναλ-Νιουκάσλ. Επίσης, τα στοιχήματα θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Έπειτα, θα πρέπει να στείλουν το ID του δελτίου τους στην Goalbet, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα πρέπει να περιμένουν να καλυφθεί μία ακόμη σημαντική προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ του Άρσεναλ-Νιουκάσλ είτε ο Πιέρ Αουμπαμεγιάνγκ είτε ο Σαλομόν Ρόντον. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον όχι πριν καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Φεϊρένσε-Σετούμπαλ για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία