Ασφάλεια στο 0-0 του Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ προσφέρει η Interwetten

H Intrerwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανανέωσε μία από τις δημοφιλέστερες προσφορές της και υπόσχεται να προσφέρει ασφάλεια και μειωμένο ρίσκο σε μια από τις κορυφαίες αναμετρήσεις των επόμενων ημερών. Πρόκειται για τον αγώνα του Champions League, που επιστρέφει δριμύτερο στις 18 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, στον οποίο τα μέλη της Interwetten θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν χωρίς να ανησυχούν για το αν θα χάσουν, σε περίπτωση που λήξει με λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, στην περίπτωση που ο συγκεκριμένος αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Για να δικαιούνται την αποζημίωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι παίχτες που επιθυμούν ασφάλεια στο 0-0 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, μία ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (δηλαδή στις 17 Φεβρουαρίου). Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και να έχουν αξία έως 25 ευρώ. Τέλος, στην προσφορά δε συμμετέχουν παρολί στοιχήματα, αλλά αποκλειστικά μονά.

Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε σημείο, χωρίς να έχει σημασία η απόδοση που θα συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Και, στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία του θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παρόλο που θα πρόκειται για πριμ, τέλος, τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία