Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο ιταλικό και ισπανικό πρωτάθλημα

H αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι πλούσια τις επόμενες ημέρες, με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να συνεχίζονται και να προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ειδικά σε περιπτώσεις, όπως του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μία από τις αγαπημένες της προσφορές και υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί εκείνα που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, αν κάποιος τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσει, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα.

 

Τα παρολί που υπόσχεται να αποζημιώσει η Goalbet

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τρεις ή περισσότερους αγώνες του ιταλικού ή ισπανικού πρωταθλήματος και να αφορούν αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά, αρκεί να ειδοποιήσουν την Goalbet και να στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

Τα παραπάνω παρολί θα δικαιούνται αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που περιλαμβάνουν λήξει με σκορ 0-0. Υπό αυτή την προϋπόθεση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί της προσφοράς

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρει η προσφορά θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που οι παίχτες καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία