Διπλή προσφορά σε League Cup και Copa del Rey από την Sportingbet

Οι διοργανώσεις του Κυπέλλου είναι αυτές που κυριαρχούν σήμερα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, προσφέροντας απλόχερα ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της Sportingbet. Ανάμεσα στους προγραμματισμένους για σήμερα αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζουν δύο, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Χαλ, για το αγγλικό League Cup, και τον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λας Πάλμας, για το ισπανικό Copa del Rey. Καθένας από τους δύο αγώνες συνοδεύεται από μία προσφορά στην Sportingbet.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του League Cup θα μπορέσουν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Για να διεκδικήσουν το bonus, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνον από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Copa del Rey θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Τα χρήματα των δύο προσφορών θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία