Μειώνει το ρίσκο στα προκριματικά του Champions League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet υποδέχεται τους προκριματικούς αγώνες του Champions League με μια νέα προσφορά, την οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στις σημερινές αναμετρήσεις. Η νέα προσφορά μειώνει το ρίσκο των παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνα που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Τα παρολί αυτά θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση που θα επιτρέψει έπειτα στους παίχτες να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα και να προσπαθήσουν να καλύψουν τα χαμένα, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Champions League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League. Επιπλέον, το παρολί αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game, αλλά και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, η αξία του παρολί, αλλά και η συνολική του απόδοση δεν έχουν καμία σημασία.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς μόνον εκείνα που θα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, προκειμένου να καλύψουν και την τελευταία προϋπόθεση της προσφοράς.

Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, με ένα πριμ που θα ισούται με το 100% της αξίας των χαμένων στοιχημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ θα μπορεί να γίνει διαθέσιμο και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα τζιραριστεί η αξία του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Goalbet.

Εκτός από την αποζημίωση στα παρολί η Goalbet ανακοίνωσε και τον αγώνα Σουντούβα-Ερυθρός Αστέρας με την προσφορά της 0% γκανιότας, προσφορές που μπορούν όλοι οι Έλληνες να εμκμεταλλευτούν καθώς η Goalbet που τις ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία