Ιμόμπιλε και Τοβάν μειώνουν το ρίσκο των παρολί στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Οι αγώνες που διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο του Europa League είναι πολλοί και ακόμη περισσότερα είναι τα γκολ που θα σημειωθούν και ενδεχομένως φέρουν κέρδη στους παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Στην περίπτωση της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, όμως, υπάρχουν και δύο πιθανά σημερινά γκολ που δεν υπόσχονται μόνο κέρδη, αλλά και μείωση του ρίσκου.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού επιλεγμένων παρολί, στην περίπτωση που είτε ο Τσίρο Ιμόμπιλε είτε ο Φλοριάν Τοβάν σκοράρουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης της Λάτσιο με τη Μαρσέιγ. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Η προσφορά της Goalbet ισχύει για συγκεκριμένα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί που αφορούν αποκλειστικά στους σημερινούς αγώνες του Europa League και που περιλαμβάνουν το Λάτσιο-Μαρσέιγ. Επιπλέον, τα παρολί θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, στην περίπτωση που δεν προβλέψει 100% σωστά, θα χάσει τα χρήματά του. Αν, όμως, το πρώτο γκολ του Λάτσιο-Μαρσέιγ σημειωθεί είτε από τον Ιμόμπιλε είτε από τον Τοβάν, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η συγκεκριμένη αποζημίωση θα δοθεί μόνον αν επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο και θα τη δικαιούνται μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, στείλουν το ID τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και χάσουν. Θα πρόκειται για ένα πριμ με αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ.

Τέλος για σήμερα η Goalbet έχει ανακοινώσει του αγώνες ΜΟΛ Βίντι-ΠΑΟΚ και Μπέτις-Μίλαν με 0% γκανιότα. Προσφορές που μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία