Προσφορά για τον τελικό του Champions League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten έχουν ήδη αρκετές επιλογές στοιχηματισμού. Όσο πλησιάζει ο καιρός, βέβαια, οι επιλογές θα αυξάνονται, ενώ και οι προσφορές που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα θα είναι πολλές. Ήδη, πάντως, η Interwetten ανακοίνωσε την πρώτη προσφορά για τον μεγάλο τελικό και οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να τοποθετήσουν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Τότεναμ-Λίβερπουλ, στην περίπτωση που ο τελικός λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν. Οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται ένα πριμ, που θα λειτουργήσει ως αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Interwetten

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την παραμονή του μεγάλου τελικού του Champions League, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μονά και όχι παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του.

Εφόσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Αν ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και τα στοιχήματά τους έχουν χάσει, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η αποζημίωση της Interwetten υπόσχεται να καλύψει το 100% της αξίας του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, αλλά τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, από τη στιγμή που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως τις προσφορές της έχουν δικαίωμα να τις διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία