0-0 με μειωμένο ρίσκο στη στοιχηματική εταιρεία Bet365

Όσοι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου έχουν απομείνει για σήμερα, αρχή της εβδομάδας, καλύπτονται στοιχηματικά από την στοιχηματική εταιρεία Bet365 και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικές αγορές. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, κρύβουν περισσότερο ρίσκο από άλλους, καθώς είναι αμφίρροποι και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό.

Η Bet365, πάντως, φροντίζει να καλύψει ένα από αυτά και να ασφαλίσει όσους χάσουν εξαιτίας του, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε όσους σημερινούς αγώνες λήξουν με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Αναλυτικότερα, η Bet365 ανακοίνωσε πως όσοι στοιχηματίσουν σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0 θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο και, υπό προϋποθέσεις, δε θα χάσουν καν τα χρήματά τους, ακόμη και αν προβλέψουν λάθος. Στο πλαίσιο της προσφοράς, άλλωστε, οι παίχτες αυτοί θα δουν τα χαμένα χρήματα να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για όλους τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά θα ενεργοποιηθεί μόνο σε όσους λήξουν τελικά με σκορ 0-0.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα (τα live στοιχήματα και τα παρολί δε συμμετέχουν). Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά: το ακριβές σκορ, το ημίχρονο/τελικό ή το scorecast. Από την άλλη, η απόδοση του σημείου που θα επιλέξουν και η αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν δεν έχει καμία σημασία.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφύγουν να κλείσουν το στοίχημά τους με ολικό cash out. Αντίθετα, σε περίπτωση που το κλείσουν με τμηματικό cash out στοιχήματος θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με το υπόλοιπο ανοιχτό.

Η Bet365 θεωρείται από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως μιας και λειτουργεί σε 140 χώρες, μέσα σε αυτές εντάσσεται και η Ελλάδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία