Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Champions League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες του Champions League και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού, τις οποίες οι παίχτες μπορούν επίσης να συνδυάσουν σε ένα παρολί δελτίο. Όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν ένα παρολί μπορούν να εκμεταλλευτούν και τη σημερινή προσφορά της Goalbet, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Η σημερινή προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League και χάσουν υπό προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, αν κάποιος τοποθετήσει ένα κατάλληλο παρολί και χάσει, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία, θα εξασφαλίσει μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες του Champions League. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να αφορά στο pre-game των αγώνων και να αποτελείται από πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Λάτσιο-Ντόρτμουντ που προσφέρεται με 0% γκανιότα), ενώ δεν έχει σημασία η αξία του και η συνολική του απόδοση.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet, στο οποίο θα αναφέρεται το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν ανταμοιβή

Όσοι παίχτες καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Και, αν χάσουν και περιλαμβάνουν έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα είναι ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, όμως, καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη του πριμ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία