Βιγιαρεάλ-Βαλένθια: Δύο προσφορές στην Sportingbet

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τη Βαλένθια, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, και όπως είναι φυσικό και οι δύο ομάδες επιθυμούν να αποχαιρετήσουν το 2015 με ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για όσους παίχτες του στοιχήματος τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους για τον σημερινό αγώνα και διεκδικήσουν κέρδη, ενάντια στο ρίσκο που κρύβεται πίσω από κάθε στοίχημα.

 

Χάρη σε δύο προσφορές της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet, όμως, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια και είτε να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Η Sportingbet, άλλωστε, υπόσχεται ένα μπόνους 5% σε κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον αγώνα και κερδίσει και μια επιστροφή χρημάτων έως και 100 ευρώ σε όποιον θα στοιχηματίσει και χάσει.

 

Αναλυτικότερα, το μπόνους θα δικαιούται κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές του Βιγιαρεάλ-Βαλένθια. Τα στοιχήματα που θα συμμετέχουν στην προσφορά θα είναι αυτά θα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης παρολί – αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που λήγουν σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Την επιστροφή χρημάτων, από την άλλη, θα δικαιούνται όσοι επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές, και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα, και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην αγορά είναι εκείνες του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Επιπλέον, είναι απαραίτητο, προκειμένου η Sportingbet να προχωρήσει στην επιστροφή, να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Παρέχο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές  θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Για να γίνουν, τέλος, διαθέσιμα προς ανάληψη, είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρίες μιας και λειτουργεί σε 200 χώρες με αριθμό πελατών που ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία