Δύο προσφορές για το Champions League απόψε στην Sportingbet

Το Champions League βαδίζει προς την τελική ευθεία του, αλλά οι ομάδες που παραμένουν στη διοργάνωση έχουν ακόμη κάποια εμπόδια να ξεπεράσουν. Σήμερα, λοιπόν, διεξάγονται δύο επιπλέον αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, με τη Μπάγερν Μονάχου να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ.

 

Οι δύο αποψινοί αγώνες του Champions League, μάλιστα, συνοδεύονται από δυο προσφορές στην εταιρία στοιχήματος Sportingbet: μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως 100 ευρώ, και ένα μπόνους 5% επί των κερδών. Κάθε προσφορά αφορά σε αντίστοιχο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπάγερν με τη Γιουβέντους μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν. Για να πραγματοποιηθεί, βέβαια, η επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Και, εφόσον το σενάριο επαληθευθεί, η Sportingbet θα επιστρέψει έως και 100 ευρώ σε όσους στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, και έχασαν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Το bonus θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές. Συμμετέχουν, επίσης, και τα παρολί, εκτός από τα μονά στοιχήματα, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα που υπόσχονται οι δύο προσφορές, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Για να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, θα πρέπει οι παίχτες να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Για το Champions League χτες αγωνίστηκαν η Μάντσεστερ Σίτι με τη Ντιναμό και η Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αϊντχόφεν και η ιστοσελίδα στοιχημάτων πρόσφερε μπόνους στα κέρδη και επιστροφή χρημάτων αντίστοιχα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και παιχνίδια αφού διαθέτει σπουδαίο καζίνο,δίκτυο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με τεράστια γκάμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία