Δύο προσφορές στο Champions League από την ιστοσελίδα Sportingbet

Η εταιρία στοιχήματος Sportingbet δεν παραλείπει ούτε σήμερα να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Champions League, εκμεταλλευόμενοι δύο προσφορές. Χάρη σε αυτές τις προσφορές, όσοι στοιχηματίσουν είτε στον αγώνα ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης είτε σε αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό, θα μπορούν να διεκδικήσουν αντίστοιχα μια επιστροφή χαμένων χρημάτων ή ένα μπόνους.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι σε θέση να μειώσουν το ρίσκο, εφόσον επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές. Η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, έως και το ποσό των 100 ευρώ, εφόσον ο Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Για να δικαιούνται, όμως, τη συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις επιλεγμένες αγορές: το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή το λεπτό πρώτου γκολ.

 

Χάρη στη δεύτερη προσφορά, από την άλλη, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μονακό θα μπορέσουν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, χάρη σε ένα bonus 5%. Το bonus θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν τη σέντρα, καθώς και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνο από στοιχήματα που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα που θα αποφέρουν οι δύο προσφορές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή και απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και θεωρείται από τις πιο δημοφιλής του χώρου μιας και λειτουργεί σε 200 χώρες και ο αριθμός πελατών της ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία