Μειωμένο ρίσκο στον τελικό του Champions League προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει εδώ και ημέρες μια νέα προσφορά για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ και σήμερα είναι η ημέρα που όσοι παίχτες θέλουν να την εκμεταλλευτούν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα (ανεξάρτητα από το σε ποια αγορά θα έχουν τοποθετηθεί), στην περίπτωση που ο τελικός λήξει με σκορ 0-0 στην κανονική διάρκεια.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση και να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά της Interwetten

Η πρώτη βασική προϋπόθεση για κάθε παίχτη που θέλει να συμμετάσχει στην προσφορά της Interwetten είναι να δηλώσει συμμετοχή, σήμερα Παρασκευή. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα στον αυριανό τελικό. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του τελικού και να είναι μονά και όχι παρολί.

Αυτές είναι και οι κύριες προϋποθέσεις για συμμετοχή στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten. Και, βέβαια, η τελευταία και πιο σημαντική, προκειμένου να πραγματοποιήσουν οι υπεύθυνοι τις αποζημιώσεις, είναι να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του τελικού με λευκή ισοπαλία.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Εφόσον Τότεναμ και Λίβερπουλ δεν καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στην κανονική διάρκεια του τελικού του Champions League, η Interwetten θα αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που έχουν τοποθετήσει όσοι δήλωσαν συμμετοχή στην προσφορά. Η αποζημίωση αυτή θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το χαμένο ποσό των κατάλληλων στοιχημάτων, έως ένα προκαθορισμένο ποσό. Τέλος, για να μπορέσει κάποιος να προχωρήσει σε ανάληψη του πριμ, θα πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Interwetten.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία