Παρολί μειωμένου ρίσκου στο ισπανικό ποδόσφαιρο για τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet

Μεταξύ άλλων, το επόμενο τριήμερο θα σημάνει τη διεξαγωγή μιας σειράς αγώνων ποδοσφαίρου σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μιλάμε, φυσικά, για το ισπανικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο του οποίου κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα έρθουν αντιμέτωπες και θα προσφέρουν, όχι μόνο θέαμα, αλλά και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλιστα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα, συνδυάζοντας τις επιλογές τους. Ειδικά για αυτό το τριήμερο, όμως, οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη μέσω των παρολί τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

 

Μειώνει το ρίσκο η νέα προσφορά της Goalbet

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Στην προσφορά συμμετέχουν όλοι οι αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος που διεξάγονται έως και την Κυριακή, αλλά οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν την αποζημίωση που μειώνει το ρίσκο. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων, επιλέγοντας σημεία στην αγορά του 1Χ2 των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, αντισταθούν στην… πρόκληση του cash out και χάσουν για ένα μόνο σημείο, τότε η Goalbet θα τους αποζημιώσει με το ποσό που έχασαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Τα χρήματα θα έχουν τη μορφή πριμ και θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Οι συμμετέχοντες στην προσφορά, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας μέσω e-mail το ID του παρολί τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία