Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

To Κόπα Άφρικα προσφέρει και σήμερα αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών στους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι δεν έχουν παρά να επιλέξουν τους αγώνες και τα σημεία εκείνα που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αξία. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, η διαδικασία επιλογής γίνεται πιο απλή, χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες υπόσχονται να μειώσουν το ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Μάλι και Ακτή Ελεφαντοστού θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα στοιχήματα που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Για να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αρχικά, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα που να περιλαμβάνει και τον αγώνα ανάμεσα σε Μάλι και Ακτή Ελεφαντοστού. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση. Όμως, θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται μόνο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει έπειτα να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να την ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

Τέλος, υπάρχει μια τελευταία προϋπόθεση, η οποία πρέπει να καλυφθεί, προκειμένου η Goalbet να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί: θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Μάλι και Ακτή Ελεφαντοστού ή ο Καλιφά Κουλιμπαλί ή ο Γουίλφριντ Μπονί. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μοιραστούν οι κατάλληλες αποζημιώσεις.

 

Οι αποζημιώσεις για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν στο έπακρο οι προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet για τη σημερινή της προσφορά, τα χαμένα παρολί στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις τζιραρίσματος,  πριν μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψη.

Να θυμίσουμε πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα Γκάνα-Τυνησία με 0% γκανιότα για όλα τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία