Μειώνει το ρίσκο στα παρολί του Europa League η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι στοιχηματικές εταιρίες στρέφουν σήμερα το ενδιαφέρον των μελών τους στους αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League και στις ομάδες που καλούνται να προκριθούν στη φάση των ομίλων. Οι υπεύθυνοι της Goalbet έχουν ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για κάθε αναμέτρηση, ενώ παράλληλα έχουν ανακοινώσει μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο για όσους συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στα κατάλληλα παρολί.

Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί, τα οποία θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αν χάσουν εξαιτίας μίας αναμέτρησης που θα λήξει με σκορ 0-0. Με άλλα λόγια, το ρίσκο θα είναι μειωμένο για όσους παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Europa League θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τρεις αγώνες από τα προκριματικά του Europa League. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά είναι απαραίτητο να αποτελείται από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες με 0% γκανιότα). Κάθε στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα είναι όσα χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να χάσουν και να περιέχουν τουλάχιστον έναν αγώνα που να έχει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, το παρολί θα δικαιούται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία