Μειωμένο ρίσκο στο Κύπελλο Γαλλίας υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Goalbet

H σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Κύπελλο Γαλλίας, καθώς διεξάγονται έως το βράδυ κάποιοι άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο στοιχηματισμού για τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, είτε σε μονά είτε σε παρολί στοιχήματα. Η νέα προσφορά της Goalbet, μάλιστα, απευθύνεται σε εκείνους που θα επιλέξουν τα δεύτερα και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού στα παρολί.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Coupe de France και χάσουν, στην περίπτωση που ένας από τους επιλεγμένους αγώνες λήξει με σκορ 0-0.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet

Για να εξασφαλίσει κάποιος παίχτης τη συμμετοχή του στη νέα προσφορά, θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα παρολί τριών σημείων σε τρεις διαφορετικούς αγώνες του Κυπέλλου Γαλλίας. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αφορά σε σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν στην Goalbet το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Και, έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αγώνες και να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Η προϋπόθεση για την αποζημίωση

Η βασικότερη προϋπόθεση, για να μοιράσει η Goalbet αποζημιώσεις για τα χαμένα χρήματα, είναι να λήξει ένας από τους επιλεγμένους αγώνες του Κυπέλλου με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όσοι θα έχουν προβλέψει λάθος και χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ίση με το 100% της αξίας του παρολί τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

H Goalbet ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων εκείνες που διαθέτουν τεράστια ποικιλία στοιχημάτων, για σήμερα μάλιστα έχει επιλέξει και τον αγώνα Κυπέλλου Πορτογαλίας ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο για να τον προσφέρει στα μέλη της με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία