Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Μουντιάλ από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Ειδικά οι πρώτες αυτές ημέρες του Μουντιάλ, στις οποίες το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις των ομίλων, οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι παίχτες είναι αρκετές και μπορούν να αποφέρουν αρκετά κέρδη σε όσους τις συνδυάσουν σε παρολί και προβλέψουν σωστά. Μέσω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet, μάλιστα, κάποια επιλεγμένα παρολί θα συνοδεύονται και από μειωμένο ρίσκο, αφού θα δικαιούνται μια αποζημίωση στην περίπτωση που χάσουν.

Η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει για όσους τοποθετούν παρολί στους αγώνες του Μουντιάλ, έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου, και μειώνει σημαντικά το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα.

 

Αποζημιώνει τα χαμένα η Goalbet

Αναλυτικότερα, στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν τα παρολί στοιχήματα που θα περιέχουν και τους τέσσερις αγώνες μίας ημέρας και θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξή τους. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αλλά η ελάχιστη αξία του παρολί θα πρέπει να είναι 5 ευρώ. Επιπλέον, κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει έως και τέσσερα τέτοια παρολί την ημέρα.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα ή περισσότερα τέτοια παρολί και χάσει, θα δικαιούται μια αποζημίωση. Την αποζημίωση θα τη δικαιούται, μάλιστα, είτε χάσει για μια λάθος πρόβλεψη είτε για περισσότερες.

 

Η αποζημίωση που υπόσχεται η προσφορά

Όσοι καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς και δουν τα παρολί τους να χάνουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ. Το πριμ θα έχει την ίδια αξία με το χαμένο παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο στους αγώνες του Μουντιάλ. Επιπλέον, θα μπορεί και να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, αφού πρώτα τζιραριστεί η αξία του επί τρεις φορές.

Να σας θυμίσουμε πως η Goalbet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, για σήμερα έχει ανακοινώσει τους αγώνες Δανία-Γαλλία και Νιγηρία-Αργεντινή με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία