Μειωμένο ρίσκο στο ολλανδικό πρωτάθλημα από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Ένα από τα πιο… δραστήρια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου αυτές τις ημέρες είναι το ολλανδικό, στο οποίο διεξάγονται σήμερα αρκετοί αγώνες, που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet, μάλιστα, έχουν ένα λόγο παραπάνω να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στους αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα παρολί στοιχήματα, αν αυτά χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στο ολλανδικό πρωτάθλημα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Τα παρολί που μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο είναι αυτά που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους σημερινούς αγώνες του ολλανδικού πρωταθλήματος. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον τρεις αγώνες του πρωταθλήματος και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και όχι στο live.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να στείλουν στην Goalbet το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Από τα παραπάνω στοιχήματα, τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση που υπόσχεται η προσφορά της Goalbet είναι εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Τα στοιχήματα αυτά θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ύψους ίσου με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι δικαιούχοι, τέλος, θα έχουν τη μορφή πριμ και, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, παρά μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να θυμίσουμε πως ο επιλεγμένος αγώνας της η Goalbet για σήμερα με την προσφορά της 0% γκανιότα είναι ο τελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο. Τέλος σε όλα τα παιχνίδια και τις προσφορές της Goalbet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία