Μειωμένο ρίσκο στο Champions League από τη στοιχηματική εταιρεία Bet365

Σήμερα και αύριο, 11 και 12 Απριλίου, διεξάγονται οι τέσσερις πρώτοι προημιτελικοί του Champions League, με τις οχτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να τίθενται αντιμέτωπες. Ανάλογα και με τα πλάνα των προπονητών, βέβαια, κάθε ομάδα μπορεί είτε να ριχτεί επιθετικά στον αγώνα είτε να παραμείνει κλεισμένη στα μετόπισθεν, ζυγίζοντας τις δυνατότητες της αντιπάλου.

Κάποιοι από τους αγώνες των επόμενων ωρών στο πλαίσιο του Champions League, λοιπόν, μπορούν να λήξουν με μεγάλο σκορ και άλλοι με καθόλου σκορ. Για αυτό το λόγο, η σημερινή προσφορά της Bet365 μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, στην περίπτωση που κάποιος αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Σήμερα, λοιπόν, η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα και η Ντόρτμουντ τη Μονακό, ενώ αύριο η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Λέστερ και η Μπάγερν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες, η Bet365 δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να μη χάσουν χρήματα, αν δε σημειωθούν καθόλου τέρματα.

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα στους αγώνες του Champions League, αν το τελικό σκορ παραμείνει στο 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι παίχτες έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν δε θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να μειώνεται.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 είναι η τοποθέτηση των στοιχημάτων πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, τα στοιχήματα θα πρέπει να είναι μονά και όχι παρολί, αλλά και να αφορούν στις επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές: στο ακριβές σκορ, στο ημίχρονο/τελικό και στο scorecast.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε τα χρήματά του δε θα χαθούν και θα παραμείνουν στον λογαριασμό του, διαθέσιμα για στοιχηματισμό χωρίς ρίσκο, αλλά όχι για ανάληψη.

H Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Έλλάδος και επιπλέον θεωρείται από τις κορυφαίες του χώρου λειτουργώντας σε 140 χώρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία