Μειωμένο ρίσκο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανακοινώνει σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν από τους αποψινούς αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Αβαΐ και Ατλέτικο Μινέιρο θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο.

Όσοι, άλλωστε, εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Πρώτα, όμως, θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα παρολί που θα περιέχουν και μια πρόβλεψη στον αγώνα ανάμεσα σε Αβαΐ και Ατλέτικο Μινέιρο. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, οι παίχτες έχουν διορία έως τις 23:59 απόψε, προκειμένου να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Για να εισπράξουν τα στοιχήματα που καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις την αποζημίωση της προσφοράς, θα πρέπει χάσουν και να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Αβαΐ και Ατλέτικο Μινέιρο. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Ζοάο Λουρέντσο ή ο Γίμι Ζαμόρα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα με ένα πριμ.

Το πριμ θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ όσοι καλύψουν και τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων.

Να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα της Bundesliga Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως και τις δύο προσφορές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία