Νέα προσφορά για τα παρολί ποδοσφαίρου στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της εκείνα που θέλουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου σε παρολί. Η εν λόγω προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού υπόσχεται να αποζημιώσει όσα χάσουν για μία μόνο πρόβλεψη.

Οι παίχτες που θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Και σε αυτή την περίπτωση, το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν θα είναι μειωμένο.

 

Οι προϋποθέσεις για τα παρολί της προσφοράς

Για να μπορέσει ένα παρολί να συμμετάσχει στη σημερινή προσφορά της Goalbet, θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερα σημεία και άνω, που να αφορούν σε προβλέψεις στο αγγλικό και ισπανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα, πριν την έναρξή του.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να στείλουν και ένα e-mail στην Goalbet, αναφέροντας το ID του δελτίου τους. Και, αν το παρολί τους χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα χαμένα παρολί που θα καλύπτουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Συγκεκριμένα, η αποζημίωση θα ισούται με το 100% των χαμένων χρημάτων, ενώ παράλληλα θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη. Για να απελευθερωθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι αυτός ανάμεσα σε Μίλαν-Λάτσιο. Προσφορές τις οποίες μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία