Ανταμείβει τα σημερινά στοιχήματα στα virtual sports η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Εκτός από τα πραγματικά αθλήματα (που βρίσκονται σε περίοδο ξηρασίας αυτές τις εβδομάδες), η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten προσφέρει και virtual sports, τα οποία λειτουργούν ολόκληρο το 24ωρο και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης χρημάτων. Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στα virtual sports της Interwetten, μάλιστα, μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή, εκμεταλλευόμενοι μια νέα προσφορά.

Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να ανταμείβει με ένα πριμ τους παίχτες για κάθε 100 ευρώ που θα στοιχηματίζουν στα virtual sports της ιστοσελίδας. Και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν θα κερδίσουν το πριμ, είτε τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα είτε ως χαμένα.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Interwetten συμμετέχουν όλα τα virtual sports που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της: ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες και κυνοδρομίες. Οι παίχτες έχουν διορία έως απόψε στις 23:59, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους.

Τα στοιχήματα που καλούνται να τοποθετήσουν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε απόδοση και να αφορούν σε οποιοδήποτε virtual sports και σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, η συνολική τους αξία θα πρέπει να φτάνει τα 100 ευρώ. Όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 100 ευρώ θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ενώ όσοι συνεχίσουν να στοιχηματίζουν θα λαμβάνουν μια επιπλέον ανταμοιβή για κάθε 100 ευρώ που θα ξοδεύουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της Interwetten θα εξασφαλίσουν ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας. Κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει πολλά τέτοια πριμ κατά τη διάρκεια της ημέρας (ανάλογα με τα στοιχήματά του). Τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα και για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τέλος να θυμίσουμε πως την ανταμοιβή αυτήν μπορούν να την διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία