Μειωμένο ρίσκο στο Κύπελλο Ιταλίας υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μια ακόμη προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον σημερινό αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ουντινέζε, υπό την προϋπόθεση να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ένας από τους επιλεγμένους ποδοσφαιριστές.

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και να περιμένουν να διευθετηθεί το δελτίο τους. Και, αν χάσουν υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρει η Goalbet, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, το οποίο να περιλαμβάνει το Γιουβέντους-Ουντινέζε. Το στοίχημά τους θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση τον αγώνα του FA Cup Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουλβς που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Οι προϋποθέσεις για την είσπραξη της αποζημίωσης

Η σημερινή προσφορά της Goalbet συνοδεύεται από μία τελευταία προϋπόθεση. Άλλωστε, για προχωρήσει στην αποζημίωση των χαμένων στοιχημάτων, θα πρέπει να σκοράρει το πρώτο γκολ στο Γιουβέντους-Ουντινέζε είτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είτε ο Κέβιν Λασάνια. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα παρολί που καλύπτουν τις προϋποθέσεις και έχουν χάσει θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση, θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και προσφέρει στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία