Μειωμένο ρίσκο στο Γκέτεμποργκ-Χαμάμπι υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Oι πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού που περιλαμβάνονται στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δίνουν στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη μέσω παρολί. Παράλληλα, μια νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας τους προσφέρει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να δουν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις να καλύπτονται, τόσο στον τομέα του στοιχήματος όσο και στον αγωνιστικό.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, αρκεί να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ και Χαμάμπι και να χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε τη νέα της προσφορά σήμερα και καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει πρωτίστως να περιέχουν το Γκέτεμποργκ-Χαμάμπι και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και έχει καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα πρέπει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην προσφορά, ενημερώνοντας την Goalbet – αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

Τέλος, μια ακόμη βασική προϋπόθεση της προσφοράς είναι να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ και Χαμάμπι. Το σενάριο αυτό θέλει να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Μπέντζαμιν Νίγκρεν είτε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Μόνο στην περίπτωση που θα επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο, θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί η Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα κατάλληλα παρολί που θα χάσουν, ενώ παράλληλα καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, χάρη στην προσφορά της Goalbet. Η αποζημίωση θα καλύπτει το συνολικό χαμένο ποσό του παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα χρήματα της αποζημίωσης θα γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος σημερινός αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι αυτός ανάμεσα σε Λάτσιο και Μπολόνια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία