Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο πρωτάθλημα Βραζιλίας

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου, το πρωτάθλημα Βραζιλίας θα προσφέρει στους λάτρεις του ποδοσφαίρου άφθονο θέαμα και συγκινήσεις. Κερδισμένοι θα βγουν και οι παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι θα βρεθούν μπροστά σε δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού που θα ανκοινώσουν οι στοιχηματικές εταιρίες, χάρη σε μια σειρά από κορυφαίους αγώνες. Τέλος, κερδισμένα θα βγουν και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet που θα τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί, αφού θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, αν αυτά χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Για να μπορέσουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά στους αγώνες του πρωταθλήματος Βραζιλίας που διεξάγονται στις 13 και 14 Ιουλίου και μόνο για επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος Βραζιλίας, πριν την έναρξή τους (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά). Επιπλέον, τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Η αξία κάθε παρολί, αλλά και οι αποδόσεις που το συνοδεύουν, τέλος, δεν έχουν καμία σημασία.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, όμως, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Την αποζημίωση της προσφοράς της εταρίας στοιχημάτων Goalbet θα δικαιούνται μόνον όσα παρολί καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet θα αποζημιώσει τους παίχτες κατά 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο, με ένα πριμ. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία