Μειωμένο ρίσκο στο Μπενφίκα-Αρούκα προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου του σημερινού προγράμματος διεξάγεται στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, η Μπενφίκα υποδέχεται την Αρούκα και αμφότερες οι ομάδες προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη εκμεταλλευόμενοι πάντα τις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

Κάποια από τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, μάλιστα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπενφίκα-Αρούκα. Και για να το πετύχουν αυτό δεν έχουν παρά να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, που υπόσχεται να τους αποζημιώσει, σε περίπτωση που στοιχηματίσουν και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Μειωμένο ρίσκο στα παρολί που περιλαμβάνουν το Μπενφίκα-Αρούκα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα εκείνα που θα συνδυάζουν διαφορετικά σημεία και θα περιλαμβάνουν και τον αγώνα ανάμεσα σε Μπενφίκα και Αρούκα. Οι παίχτες που θα θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: ένα παρολί που θα περιλαμβάνει ένα σημείο του Μπενφίκα-Αρούκα στην αγορά του 1Χ2, με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα μπορούν να δικαιούνται αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον προβλέψουν λάθος.

Για να προχωρήσει, όμως, η Goalbet στην αποζημίωση των μελών της, θα πρέπει να καλυφθεί μια ακόμη σημαντική προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Jonas Oliveira είτε ο Adilio Santos. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet θα αποζημιώσει όσους κάλυψαν τις παραπάνω προϋποθέσεις και έχασαν τα χρήματά τους.

Η αποζημίωση της προσφοράς θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο και θα εμφανιστεί με τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της επί τρεις φορές.

Οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς, τέλος, θα πρέπει να στείλουν το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία