Τέσσερις προσφορές για το Ρόμα-Μπάγερν

Το Champions League αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων τις επόμενες ημέρες, καθώς το πρόγραμμα της τρέχουσας αγωνιστικής περιλαμβάνει ενδιαφέροντες αγώνες και σκληρές μάχες, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παράλληλα, βέβαια, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου θα αναγκάσει τους παίχτες του online στοιχήματος να κάνουν υπερωρίες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη από τα στοιχήματά τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, το κυνήγι των προσφορών θα τους ανταμείψει με αύξηση κερδών ή μείωση του ρίσκου.

 

Τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Ρόμα και Μπάγερν, ο οποίος συνοδεύεται από τέσσερις διαφορετικές προσφορές. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν μία από τις προσφορές που τους παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες βρίσκονται στον Stoiximan, την Championsbet και τη Sportingbet.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, λοιπόν, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς υψηλότερες και πως οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Την ίδια ακριβώς προσφορά θα βρουν οι παίχτες και στην στοιχηματική εταιρία Championsbet, η οποία επίσης ανακοίνωσε υψηλότερες αποδόσεις στο 1Χ2, χάρη στην απουσία γκανιότας. Και στις δύο περιπτώσεις, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να προσδώσουν αυξημένη αξία στο στοίχημά τους.

 

Και τα μέλη της Sportingbet, όμως, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τον συγκεκριμένο αγώνα ή επιστροφή χρημάτων. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος υπόσχεται μπόνους 5% σε κάθε παίχτη που θα συμπεριλάβει στο δελτίο του τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του Ρόμα-Μπάγερν. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά πριν την έναρξη του αγώνα, να στοιχηματίσουν και, σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά, να εισπράξουν αυξημένα κατά 5% κέρδη. Μπορούν, μάλιστα, να αυξήσουν και τα κέρδη ενός παρολί, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό μια αγορά του Ρόμα-Μπάγερν και φροντίζοντας ώστε όλοι οι αγώνες που περιλαμβάνει να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Και όσοι προβλέψουν λανθασμένα στον συγκεκριμένο αγώνα; Αυτοί, εφόσον διατηρούν λογαριασμό στη Sportingbet, μπορούν να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα. Για να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές (ακριβές σκορ, σκόρερ, scorecast και ειδικά στοιχήματα) και η Ρόμα να κερδίσει τη Μπάγερν, δίχως να δεχτεί γκολ.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία