Μειώνει το ρίσκο σε Copa America και Copa Africa η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, είτε στους αγώνες του Copa America είτε σε αυτούς του Copa Africa. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού θα μπορούν να εισπράξουν μια αποζημίωση, αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η αποζημίωση που θα εισπράξουν όσοι χάσουν, έχοντας καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση νέων κερδών, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί οποιασδήποτε αξίας, το οποίο θα περιέχει τέσσερις αγώνες από το Copa Africa ή το Copa America. Το παρολί αυτό θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, αλλά και να τοποθετηθεί στο pre-game, πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Από τα παραπάνω παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά, τέλος, δικαίωμα για αποζημίωση θα έχουν εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα “χρυσώσει” το χάπι του χαμένου δελτίου.

Η αποζημίωση που θα λάβουν όσοι συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με το 100% του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Εκτός το μειωμένο ρίσκο στα παρολί η Goalbet ανακοίνωσε και 0% γκανιότα στον αγώνα Βενεζουέλα-Αργεντινή του Copa America, προσφορές που μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία