Δύο προσφορές για το Άρης-Ολυμπιακός από τη Sportingbet

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν απόψε στον ημιτελικό της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χάρη στις προβλέψεις τους. Παράλληλα, όμως, έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία που συνοδεύει τα στοιχήματά τους, είτε αυξάνοντας τα πιθανά τους κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet για τον αποψινό αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές, για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Άρης-Ολυμπιακός. Η πρώτη αυξάνει τα πιθανά κέρδη, χάρη σε ένα bonus 5%, και η δεύτερη μειώνει το ρίσκο, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό θα κερδίσουν ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη τους. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα - αλλά όχι του live στοιχήματος. Συμμετέχουν, επίσης, και τα παρολί, αρκεί οι παίχτες να συμπεριλάβουν σε αυτά αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν (και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα) σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους. Για να προχωρήσει, βέβαια, η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ του Άρη να σκοράρει τουλάχιστον 18 πόντους στον αγώνα. Εφόσον επαληθευθεί, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στο χάντικαπ, στο χάντικαπ ημιχρόνου ή στο χάντικαπ πρώτης περιόδου και έχασαν θα λάβουν πίσω έως και 100 ευρώ.

 

Τα χρήματα του bonus ή της επιστροφής θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών που τα κέρδισαν εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Θα έχουν, μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη η Sportingbet ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη για όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στον αγώνα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει παιχνίδια καζίνο,πόκερ,τάβλι και πολλά άλλα!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία