Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Κρίνοντας από τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, την τιμητική του σήμερα έχει το μπάσκετ και η EuroLeague, στο πλαίσιο της οποίας η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στην επιστροφή της διοργάνωσης μέσα στο 2016. Χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, λοιπόν, οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να αναγκαστούν να υποστούν παράλληλη αύξηση του ρίσκου.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα από τον αποψινό αγώνα της EuroLeague, με αποτέλεσμα να αυξηθούν κάποιες αποδόσεις, αλλά όχι και το ρίσκο που συνοδεύει κάθε σημείο. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά, όπως πάντα, στη στοιχηματική αγορά του νικητή αγώνα και σε αυτή θα συμμετάσχουν μόνον όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Για να πραγματοποιηθεί η προσφορά αυτή, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν 0% προμήθεια (γνωστή και ως γκανιότα) από τα δύο σημεία της αγοράς του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο Stoiximan, αλλά παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι, βέβαια, όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Stoiximan και κατευθυνθούν στην αγορά του νικητή του συγκεκριμένου αγώνα, πριν τις 21:30, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.08 για νίκη της Λαμποράλ Κούτσα και 1.91 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

 

Έπειτα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους (πάντα πριν την έναρξη του αγώνα), προβλέποντας το νικητή. Αν η πρόβλεψη είναι σωστή, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, καθώς δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, και να πραγματοποιήσει άμεσα ανάληψη των χρημάτων του, αφού δεν απαιτείται ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία