Σουόνσι-Γουότφορντ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan δίνει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να αναγκαστούν παράλληλα να υποστούν αυξημένο ρίσκο. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε και σήμερα πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε έναν επιλεγμένο αγώνα, με αποτέλεσμα τα στοιχήματα σε επιλεγμένα σημεία που τον αφορούν να διεκδικούν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί απόψε 0% γκανιότα στον αγώνα της Σουόνσι με τη Γουότφορντ, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League. Ο αγώνας ξεκινά στις 22:00 το βράδυ και δεν υπόσχεται μόνο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν, πριν την έναρξή του.

 

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, άλλωστε, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι δε διατηρούν τη συνηθισμένη τους προμήθεια από τα στοιχήματα, δεν υπήρχε λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις και το αποτέλεσμα είναι να μπορούν οι παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο, μάλιστα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Σουόνσι-Γουότφορντ, να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να στοιχηματίσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί – η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δεν απαιτεί κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού. Επιπλέον, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Σουόνσι με τη Γουότφορντ, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες και έχουν ως εξής: 2.46 για νίκη της Σουόνσι, 3.30 για ισοπαλία και 3.41 για νίκη της Γουότφορντ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία