Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και η σημερινή ημέρα αποτελεί για τους παίχτες του στοιχήματος περισσότερο αφορμή να νοσταλγήσουν τις προηγούμενες εβδομάδες, που μπορούσαν να στοιχηματίσουν στoυς αγώνες του Champions League, παρά αιτία για να στοιχηματίσουν, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν είναι τόσο φτωχό όσο φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Άλλωστε, διεξάγονται και σήμερα κάποιοι ενδιαφέροντες αγώνες, με κορυφαίο αυτόν του γερμανικού Κυπέλλου DFB ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας υπόσχεται κάποιες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ δίνει στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο.

Η στοιχηματική εταιρεία, άλλωστε, προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί ελαφρώς.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η γκανιότα* απουσιάζει από τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία Novibet στον αποψινό αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αποτέλεσμα της προσφοράς** είναι να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη – εφόσον, βέβαια, οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα: 2.15 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 3.70 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί και κινούνται σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά του μέσου όρου της αγοράς. Με λίγα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς**

Όπως κάθε προσφορά**, βέβαια, και αυτή της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις – ωστόσο, ζητά τα λιγότερα ανταλλάγματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, για να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλιστα τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά** – θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει καμία απολύτως σημασία η αξία του στοιχήματός τους ή το αν θα πρόκειται για μονό στοίχημα ή παρολί. Και, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα λάβουν θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία