Βαλένθια-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του στον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα της Euroleague στο μπάσκετ, στις 16 Οκτωβρίου. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις υψηλότερες αποδόσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Χάρη στη μηδενική γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις στο Βαλένθια-Ολυμπιακός είναι οι εξής: 1.85 για νίκη της Βαλένθια και 2.17 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις υψηλότερες από αυτές τις πλειοψηφίας των ανταγωνιστών του Stoiximan,o οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Στις 9 του μηνός Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν για ελληνικό κύπελλο στο μπάσκετ και ο Stoiximan δεν θα μπορούσε παρά να ανακοινώσει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία