Βαλένθια-Αλαβές με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Ιβηρική χερσόνησο και στην Primera Division, στο πλαίσιο της οποίας συνεχίζουν να διεξάγονται σημαντικοί αγώνες, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Όπως είναι φυσικό, και τα βλέμματα των παιχτών του στοιχήματος είναι στραμμένα προς την ίδια κατεύθυνση, όχι μόνο λόγω των ευκαιριών που προκύπτουν, ώστε να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και των προσφορών που ανακοινώνει η ιστοσελίδα, υποσχόμενη αύξηση των κερδών αυτών.

 

Η σημερινή ημέρα, λοιπόν, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Βαλένθια και Αλαβές. Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά απόψε στις 23:00 και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η συγκεκριμένη προμήθεια, άλλωστε, ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα αυτές να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, από τη στιγμή που απουσιάζει.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα είναι οι εξής: 1.64 για νίκη της Βαλένθια, 4.20 για ισοπαλία και 6.45 για νίκη της Αλαβές. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, είναι ιδανική για όσους δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε σημαντικά ανταλλάγματα, προκειμένου να την εκμεταλλευτούν. Δε ζητά κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν. Το μόνο που ζητά από τους παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Βαλένθια-Αλαβές, πριν την έναρξή του, και φυσικά μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία