Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Copa del Rey προσφέρει η Novibet

Οι αγώνες του ισπανικού Copa del Rey συνεχίζονται και σήμερα και η εταιρία στοιχήματος Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένα να πάρουν. Σε μία περίπτωση, όμως, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει με 0% γκανιότα* έναν από τους σημερινούς αγώνες του Copa del Rey. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Και, χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπιλμπάο-Σεβίλλη. Και όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς**, με αποτέλεσμα να ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Όσοι αποφασίσουν να την εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις παρακάτω αποδόσεις των σημείων τη αγοράς του 1Χ2 του αγώνα: 2.78 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3.40 για ισοπαλία και 2.87 για νίκη της Σεβίλλης.

Η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συνεχίζει και σήμερα όπως χτες να επιλέγει αγώνα Κυπέλλου για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία