Αυξημένες αποδόσεις στο Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι από τη Novibet

Μετά από μία εβδομάδα που ξεχώρισε κυρίως για τους προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, το αγωνιστικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε εθνικές διοργανώσεις, όπως η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, χάρη στην προσφορά** που τον συνοδεύει.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά για την αγορά του 1Χ2 και έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες αποδόσεις.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη, τα οποία θα οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρία να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά** λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** αυτής, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος: 2.54 για νίκη της Μπόχουμ, 3.50 για ισοπαλία και 3.11 για νίκη της Σεντ Πάουλι. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Novibet μέσω της προσφοράς** της θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 21:30) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, κι ας προκύπτουν από προσφορά**. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη στιγμή σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειαστεί να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία