Αυξημένα κέρδη στο Copa del Rey υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** σήμερα, μέσω της οποίας τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Copa del Rey θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η συγκεκριμένη προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας* και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές, ενώ παράλληλα ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες, αφού το να εκμεταλλευτεί κανείς τις αυξημένες αποδόσεις είναι μια απλή υπόθεση.

 

Ο τρόπος εκμετάλλευσης των αυξημένων αποδόσεων

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη μέσω της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχήματος Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα καταλήξουν στον λογαριασμό τους δε θα συνοδεύονται από καμία προϋπόθεση.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Και οι σωστές προβλέψεις θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη, χωρίς άλλες υποχρεώσεις.

 

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα

Η προσφορά** της 0% γκανιότα* ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις. Όσοι σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα δουν τις εξής αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία: 2.43 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.35 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Μπέτις. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία