Ουντινέζε-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Novibet ανέμενε την ευκαιρία της για να προχωρήσει στη σημερινή προσφορά** και αυτή της δόθηκε μέσω του αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ουντινέζε και Φιορεντίνα. Όπως οι περισσότεροι συχνοί επισκέπτες της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να μαντέψουν, η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Και κάθε παίχτης έχει διορία έως απόψε στις 21:45, προκειμένου να διεκδικήσει την προσφορά**.

 

Το ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* σημαίνει ότι οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, λόγω της απουσία της προμήθειας που διατηρεί συνήθως η Novibet. Η συγκεκριμένη προμήθεια διατηρείται, μέσω της μικρής μείωσης των αποδόσεων. Αλλά από τη στιγμή που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παρέμειναν στα ίδια επίπεδα.

 

Αυτό μπορεί να μεταφραστεί με έναν μόνο τρόπο - τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν στις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.44 για νίκη της Ουντινέζε, 3.35 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Φιορεντίνα. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που βρίσκονται πιο ψηλά από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, διαρκεί έως την έναρξη του αγώνα, στις 21:45 οπότε όσοι παίχτες επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν, καλά θα κάνουν να βιαστούν. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη. Και, όπως συμβαίνει σε κάθε προσφορά** του είδους, τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία