Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η σημερινή ημέρα προσφέρει αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, όχι μόνο στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά και σε αυτούς του μπάσκετ. Σημαντικοί αγώνες, άλλωστε, διεξάγονται ολόκληρη την ημέρα – μεταξύ άλλων, στην αγγλική Premier League και στη Euroleague.

 

Όσοι παίχτες, μάλιστα, σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε δύο από τους σημερινούς αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων μέσω του Stoiximan έχουν στη διάθεσή τους δύο αντίστοιχες προσφορές, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και σε αυτόν του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα.

 

Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο της Premier League, και χάρη στην απουσία της γκανιότας, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις: 6.40 για νίκη της Νιούκαστλ, 6.50 για ισοπαλία και 1.60 για νίκη της Μάντσεστερ.

 

Ο δεύτερος αγώνας, από την άλλη, διεξάγεται στις 21: 15, στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ. Και σε αυτή την περίπτωση, η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα. Έτσι, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan στα δύο σχετικά σημεία έχουν ως εξής: 1.33 για νίκη του Παναθηναϊκού και 4.00 για νίκη της Λαμποράλ Κούτσα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες του διαδικτύου. Χωρίς την γκανιότα (την προμήθεια που διατηρεί κάθε ιστοσελίδα του στοιχήματος), άλλωστε, οι αποδόσεις του δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, κυμαίνονται υψηλότερα από τον μέσο όρο και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα αυτά κέρδη, τέλος, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στις επιλεγμένες αγορές. Και, εφόσον οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, σε μορφή μετρητών.

 

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι προσαρμοσμένος 100% στα ελληνικά δεδομένα, επιλέον αποτελεί μεγάλο χορηγό όχι μόνο του ΠαναθηναΪκού αλλά και πολλών άλλων ελληνικών ομάδων και αθλητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία